Bröllop 2023

Jag älskar att fotografera bröllop! Det är helt magiskt att få vara i mitten av glädjen, nervositeten, lyckotårarna, såpbubblorna och för att inte tala om alla härliga människor som förväntansfullt inväntar brudparets ankomst till vigseln. Jag tröttnar aldrig på detta och jag måste erkänna att även jag får fjärilar i magen när kyrkklockorna ringer in, trots att jag varit med vid över 100 vigslar.

Porträtt, de bilder vi tar på er som brudpar och brudfölje, passar oftast bäst att ta precis innan eller efter vigseln. Jag älskar att fånga känslor på bild och hitta den perfekta platsen för naturliga, avslappnade och romantiska porträtt. Jag strävar efter stor variation med allt från detaljbilder till stora vyer och rena porträtt. Den här stunden vill man oftast inte stressa igenom. Det är troligtvis den enda stund på dagen då ni som brudpar har tid för att bara vara ni två en stund. 

Jag har två olika alternativ för bröllopsfotografering, halvdag och heldag. Väljer man heldagsalternativet följer jag med er från vigseln till festen. Vi tar bilder från mingel, brudskål, talare och alla glada gäster som umgås och har det bra på er fest. Har vi tur kan vi till och med få till några extra porträtt i solnedgången. Oavsett vilken paket ni väljer, träffas vi innan och går igenom era tankar och idéer gör en plan för just er dag. Varmt välkomna att skicka in er förfrågan!

HALVDAG

I det här paketet har ni som brudpar möjlighet att välja ut 4 sammanhängande timmar där jag fotar precis det ni önskar. Förslagsvis kan vi börja med porträtt på er två samt eventuellt brudfölje, därefter vigselfotografering med efterföljande gratulationer utanför kyrkan. Här passar jag gärna på att ta några familjebilder då alla är samlade. Eventuellt kan vi även få med några bilder från brudskålen i detta paket. Bilderna levereras högupplöst.

Pris 15 000 kr.

HELDAG

Vill ni att jag är med er hela dagen? Tillsammans kommer vi överens om ett upplägg på dagen och ni avgör när dagen ska börja. Jag är med er i 9 sammanhängande timmar och ni får alla dagens bilder i digital form, högupplöst. Ni kan då göra precis vad ni vill av bilderna efteråt. Önskar ni längre tid gör vi ett personligt paket för just er. Bilderna levereras högupplöst.
Pris 27 000 kr. 

KLASSISKT FOTOALBUM

Är ni intresserade av ett porträttalbum så erbjuder jag 16st bilder i storlek 12x17cm, monterade i ett svart klassiskt läderalbum.
Pris 4 500kr (utöver grundpriset)

EN EXTRA TIMMA?

Det finns möjlighet att köpa till fototid på båda paketen från 1900kr/timma.