Bröllop 2021

Jag älskar att fotografera bröllop! Det är helt magiskt att få vara i mitten av glädjen, nervositeten, lyckotårarna, såpbubblorna och för att inte tala om alla härliga människor som förväntansfullt inväntar brudparets ankomst till vigseln. Jag tröttnar aldrig på detta och jag måste erkänna att även jag får fjärilar i magen när kyrkklockorna ringer in, trots att jag varit med vid över 100 vigslar.

Porträtt, de bilder vi tar på er som brudpar och brudfölje, passar oftast bäst att ta precis innan eller efter vigseln. Jag älskar att fånga känslor på bild och hitta den perfekta platsen för naturliga, avslappnade och romantiska porträtt. Jag strävar efter stor variation med allt från detaljbilder till stora vyer och rena porträtt. Den här stunden vill man oftast inte stressa igenom. Det är troligtvis den enda stund på dagen då ni som brudpar har tid för att bara vara ni två en stund. 

Jag har tre olika alternativ för bröllopsfotografering. Porträttserie, halvdag och heldag. Väljer man heldagsalternativet följer jag med er till festen. Vi tar bilder från mingel, brudskål, talare och alla glada gäster som umgås och har det bra på er fest. Har vi tur kan vi till och med få till några extra porträtt i solnedgången. Oavsett vilken paket ni väljer, träffas vi innan och går igenom era tankar och idéer gör en plan för just er dag. Varmt välkomna att skicka in er förfrågan!

PORTRÄTT

På utvalda platser tar vi vackra, romantiska och naturliga porträtt på er. Vi fotar innan eller efter vigseln i upp till 2 timmar och under den tiden blandar vi allt från detaljbilder till vackra vyer, såklart med er som brudpar i fokus. Här är även brudnäbb, bestman och tärna välkommen att vara med på bild och om ni önskar tar vi även bilder vid ”first look”, då brud och brudgum ser varandra för första gången på självaste bröllopsdagen. I detta paket ingår minst 80 högupplösta digitala bilder.
Pris 6900 kr

HALVDAG

I det här paketet har ni som brudpar möjlighet att välja ut 4 sammanhängande timmar där jag fotar precis det ni önskar. Förslagsvis kan vi börja med porträttserie, därefter vigselfotografering med efterföljande gratulationer utanför kyrkan samt familjebilder. Eventuellt kan vi även få med några bilder från brudskålen i detta paket. Bilderna levereras högupplöst.
Pris 11000 kr.

HELDAG

Vill ni att jag är med er hela dagen? Tillsammans kommer vi överens om ett upplägg på dagen och ni avgör när dagen ska börja. Jag är med er i 8 sammanhängande timmar och ni får alla dagens bilder i digital form, högupplöst. Ni kan då göra precis vad ni vill av bilderna efteråt. Önskar ni längre tid gör vi ett personligt paket för just er. Bilderna levereras högupplöst.
Pris 20 000 kr. 

KLASSISKT FOTOALBUM

Är ni intresserade av ett porträttalbum så erbjuder jag 16st bilder i storlek 12x17cm, monterade i ett svart klassiskt läderalbum.
Pris 2500kr (utöver grundpriset 6900kr)